Säg det med film…

 

Svensk-amerikanska astronauten Jessica Meir

Uppdragsgivare: Rymdstyrelsen
Uppdragsbeskrivning: Intervju med den svensk-amerikanska astronauten Jessica Meir under hennes Sverigebesök i Stockholm år 2016. Genom att lyfta fram spännande och inspirerande personligheter med koppling till rymden vill myndigheten Rymdstyrelsen öka intresset för vetenskapliga ämnen hos unga.
Produktionsår:  2016


Företagsfilm - Enghouse visar möjligheter till mobilitet

Uppdragsgivare: Enghouse Interactive
Uppdragsbeskrivning: Enghouse vill visa på de möjligheter till mobilitet som de erbjuder inom segmentet kundservice och kontaktcenter. Den här filmen skapades utifrån eget filmmaterial, köpta stockvideos och enkel voice over, till en relativt låg budget och snabb produktionstakt.
Produktionsår:  2019


Instruktionsfilm - astronomiexperimentet Stjärnförsöket

Uppdragsgivare: Rymdstyrelsen
Uppdragsbeskrivning: Ett avsnitt ur en tredelad serie om massexperimentet Stjärnförsöket. Filmen gjordes på uppdrag av myndigheten Rymdstyrelsen i samarbete med den ideella föreningen Vetenskap & Allmänhet och deras vetenskapsfestival ForskarFredag. Filmen är en instruktionsfilm om hur man skapar sin egen stjärnkikare för att delta i massexperimentet.
Produktionsår:  2018


Dokumentera event, konferens och möten

Uppdragsgivare: Enghouse Interactive
Uppdragsbeskrivning: Dokumentation av Enghouse årliga konferens som år 2018 ägde rum i Stenungssund. Vox var på plats under tre dagar och följde allt ifrån deltagarnas ankomst till föreläsningar, workshops och mingel.
Produktionsår:  2018


Pressmöte för den helsvenska satelliten Mats

Uppdragsgivare: Rymdstyrelsen
Uppdragsbeskrivning:  Under våren 2019 hölls ett pressmöte för den helsvenska satelliten Mats. Vox var på plats på rymdfabriken OHB Sweden i Kista, filmade satelliten i renrummet och intervjuade projektledarna för Mats. Här var aktualitet och nyhetsvärde i fokus vilket innebar att filmen publicerades redan senare samma dag.
Produktionsår:  2019